- Home -
- Społeczeństwo -
- Chcemy jeść mięso z probówki. Połowa Polaków chętnie kupowałaby je w sklepach
Polegając tylko i wyłącznie na stereotypach, moglibyśmy wywnioskować, że Polacy jako społeczeństwo są bardzo przywiązani do tradycyjnej kuchni, która oczywiście jest oparta o produkty pochodzenia odzwierzęcego. Jednak z badań wynika, że mieszkańcy naszego kraju nie są aż tak konserwatywni w kwestiach kulinarnych, jak mogłoby się wydawać na pierwszy rzut oka. Dowodem są badania dotyczące chęci spożywania mięsa hodowanego komórkowo.

19.08.2025 16:37, Mariusz Lewandowski
19.08.2025 15:25, Filip Dąbrowski
19.08.2025 14:12, Mateusz Krakowski
19.08.2025 13:20, Jerzy Wilczek
19.08.2025 12:56, Edyta Wara-Wąsowska
19.08.2025 12:35, Mariusz Lewandowski
19.08.2025 12:18, Mariusz Lewandowski
19.08.2025 11:08, Mariusz Lewandowski
19.08.2025 11:06, Edyta Wara-Wąsowska
19.08.2025 10:16, Mateusz Krakowski
19.08.2025 9:12, Rafał Chabasiński
19.08.2025 8:14, Rafał Chabasiński
19.08.2025 7:46, Marek Śmigielski
19.08.2025 7:10, Jakub Bilski
19.08.2025 6:37, Aleksandra Smusz
19.08.2025 5:25, Filip Dąbrowski
18.08.2025 20:02, Mateusz Krakowski
18.08.2025 19:03, Katarzyna Zuba
18.08.2025 18:02, Mariusz Lewandowski
18.08.2025 17:21, Rafał Chabasiński
18.08.2025 16:17, Mateusz Krakowski
18.08.2025 14:20, Mariusz Lewandowski
18.08.2025 13:35, Mariusz Lewandowski
18.08.2025 12:52, Edyta Wara-Wąsowska
18.08.2025 11:57, Edyta Wara-Wąsowska
18.08.2025 11:01, Edyta Wara-Wąsowska
18.08.2025 10:04, Aleksandra Smusz





























